CIKKEK
2002/2003

Cikkek

DátumEsemény
2003. április 11-12. Koncz Dezső Tanulmányi Verseny

Koncz Dezső Tanulmányi Verseny (2003. 04. 11-12.)

A Koncz Dezső Országos Tanulmányi vetélkedő immár 19. éve ad alkalmat a középsúlyos fokban értelmileg akadályozottakat nevelő-oktató iskolák csapatainak a megmérettetésére, tantárgyi tudásuk bemutatására.

A vetélkedő anyagát a 6-7-8. osztályos tananyagra építve évenként más-más iskola munkaközössége állítja össze az Oktatási Minisztérium felkérése alapján. A vetélkedőnek iskolánkénti, regionális valamint országos fordulója van. A tanulók számot adhatnak a különböző állomásokon a megszerzett ismeretek alkalmazásáról, szociáliskészségükről, mozgásos ügyességükről.

Az idei verseny regionális vetélkedőjén április 11-12-én iskolánk - a martonvásári Általános Iskola és Diákotthon - csapata Veszprém megye 2 csapatával, valamint Székesfehérvár csapatával mérhette össze tudását.

A vetélkedő mottója: Óvjuk egészségünket és környezetünket.

Ennek megfelelően alakították ki az állomások feladatait, az egészségmegőrzés, elsősegélynyújtás, szelektív hulladékgyűjtés, hulladékfelhasználás, egészséges táplálkozás és testmozgás témakörökhöz kapcsolódva.

Iskolánkat képviselő 6 tanuló igen színvonalas, egyenletes teljesítménnyel és maximális pontszámmal nyerte meg a vetélkedőt, s egyben elnyerték a jogot, hogy a május 21-22-23-án megrendezésre kerülő Országos versenyen a Zala, Veszprém és Fejér megye régiót képviseljék.

Eredményükhöz gratulálunk és további sikeres versenyzést kívánunk! Vissza...

Ugrás a lap tetejére

Vissza az archív cikkekhez